En helt vanlig måndag

Börjar vänja mig litegranna vid arbetslösheten. Inte för att det betyder att jag tycker om den men aja, finns inte så mycket att göra åt saken. Att det inte finns bättre lösningar för studenter under sommaren det förstår jag inte. Varje sommar blir det samma problem. Förra sommaren fick jag försörjningsstöd men fick det inte i år på grund av att trollet tjänar för mycket och vi anses ha gemensam ekonomi. Vilket jag anser lite konstigt för vi är inte gifta och då är det knappt någon laglig skillnad på att vara gift eller sambo. Eller jo, man har inte samma rättigheter som sambo men man har samma krav. Grejt...

Helgen var rätt go ändå, lördagen blev lite sen men det blev ändå middag på Stålverket och sen lite fika på Strandgatan. Söndag blev mest en mysig hemmakväll även fast han titta på fotboll och jag återupptäckte det roliga spelet Casino Inc.

Dock blev jag smått förbannad på kvällen då jag upptäckte att en helt okänd människa har bloggat om mig. Eller inte mig direkt utan om Västsex. Var ett par av oss som pratade med honom i torsdags då vi satt på bryggan och hade allmänt roligt. Sen igår fick vi se hur den här personen bloggar om hur vilken dålig förebild vi alla är för den yngre generations då vi associerar till sex (som vi förklarade att det inte är alls av den betydelsen), ses kommer från det gamla att anordna en sexa som man sa förr när man skulle anordna en fest. Och eftersom vi är ett festuskott som har funnits väldigt länge så är inte det så konstigt. Men det är inte direkt det värsta, han får skriva vad han vill egentligen. Vi har tryckfrihet. Däremot när han skriver detta och sedan lägger upp en bild på oss utan vår tillåtelse så är det inte riktigt lika fint heller, det kan luta mot förtal och hela kalaset. Inte för att jag någonsin orkar med sådant för en liten sak, däremot har jag bett personen att ta bort bilden. Vi får väl se vad som händer.

Ska försöka börja plugga idag men det är inte allt för trolig. Bea är som hon är helt enkelt.
Ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0