Allmänt förbannad

Precis skrivit tenta. Hatar att jag är så snabb, kan skriva en jättebra tenta men ändå vara först ut av alla. Vet inte riktigt vad de sysslar med som skriver så länge. Jag fungerar tyvärr så under salstenta att kommer inte kunskapen med en gång som finns den inte där helt enkelt. Kan vara störigt ibland, kan ju ändå ligga där men vill inte komma. Som en av frågorna idag, vet att jag har läst det och hade ett viss hum om vad det var men kunde ändå inte riktigt få fram det. Så därför kommer jag få underkänt på tentan, skrev väldigt bra på de fyra första frågorna men eftersom jag inte kunde sista så kommer jag bli underkänd. Så bra betygsättning hade de denna gången, man måste få godkänt på alla frågor för att kunna få godkänt på tentan. Har aldrig varit med om det förut, brukar alltid vara ett visst antal poäng. Blir så sur att jag ska behöva sätta mig och plugga igen, för lär inte komma ihåg allting så detaljerat tills nästa tenta bara för deras idiotiska system. Jag kan ju, men just den lilla informationen hade jag inte så därför så tji fick jag. Då blir jag bara sur...

Annars så.. Har börjat skriva dagbok, bara två gånger hittills dock. Så är alltså ungefär lika duktig på det som att skriva i bloggen :P Men den är söt, svart med ett silverhjärta på och så låset såklart ;) Känner mig som 10 år igen men det är gött att ändå kunna skriva ner saker som jag vet att ingen annan kan läsa. Kör lite självterapi så att säga.

Imorgon är det julmarknad på (i?) Vänersborgs marina så dit ska man och röja runt. Vem vet, kanske kan hitta en julklapp till min båtfixerade far ;) Trollets mamma och styvpappa ska ha lite "premiär" för deras butik så det ska bli kul att se den. Även fast jag är sådär glad för att Crii har fått hjälpa till så mycket. Igår åkte han dit direkt efter jobbet och kom inte hem förrän efter 12. Tycker ju synd om stackarn, jobbat hela dagen och sen det. Och lite synd om mig som fick lägga mig ensam. Han ska hjälpa till idag också, tycker att jag får träffa honom lite som det är redan. Aja.. Snart över.

Bokat en klippningstid nu också, behöver verkligen kapa av den här kalufsen nu. Ska bli intressant hur det blir, själv har jag ingen aning :P Kortare blir det iaf.

Nu tycker jag att Jessica ska bli färdig med tentan så att vi kan äta brunch, är hungrig. Är verkligen inte en frukostmänniska kl 7 på morgonen.

Bye bye

RSS 2.0