Vår värdelösa regering

Om denna högerregering väljs nästa period också så vet jag inte vad jag kommer ta mig till. Är det verkligen ingen som ser vad de sysslar med? Jag kan inte komma på mycket som de har gjort till det bättre.
I och med att jag bor i Trollhättan så har jag följt diskussionen om saab och det känns ibland skrattretande. Är alltid lika facinerande att se hur de kan svara på en fråga samtidigt som de inte säger någonting.
Mitt i alltihopa passar de även på att mer eller mindre ta beslut om kåravgiften. Inte särskilt gynnande och kommer säkerligen skapa en hel det problem för studentkårer. Kan säga direkt att de skolor som har större tillgänglighet för sponsring lär ha det betydligt lättare. Vet inte hur stor sponsring till SHV är men säkerligen inte överdrivet stor.
Fick även höra på radion för en liten stund sedan att de funderar på att sänka maxlängden för CSN till 4 år istället för 6. Det är totalt skrattretande. Då kan vi glömma att få några nya lärare och läkare i det här landet och övriga yrken som kräver mer än 4 års utbildning. Det blir samtidigt avskräckande då det gäller att man inte missar en kurs och behöver extra tid för att ta igen det. Det finns inte många studenter som klarar av att betala för det kalaset. Och i dessa tider är det inte heller direkt att få ett extrajobb som man kan leva på.
Sen är det demonstration för Saab idag, försökte prata med lite folk om det men är ingen som är intresserad. Vissa har till och med skrattat åt mig. Är det konstigt att vara intresserad av något som även kan vara gynnande för oss studenter sen i framtiden? Tydligen... Är svårt att bli engagerad för en sak när ingen annan runtomkring en bryr sig.
Sånt är livet...

För övrigt så går livet i slow motion just nu. Och det känns inte bra. Inte mycket som går bra just nu och vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken utan att bara stå och titta på ungefär. Engagerar mig mer i andras liv för att slippa leva så mycket i mitt eget tror jag. Eller så är man bara emo innerst inne, skulle inte direkt förvåna mig iallafall.

Skulle egentligen lägga ner bloggen men nu blev det väl inte så

RSS 2.0