Happy Birthday to me =)

Idag jag bliva 22 år, inget särskilt med det. Ett år äldre spelar inte särskilt stor roll, speciellt inte 22 :P Men men, är väl alltid trevligt att fylla år. =) Började mitt firande tidigt i år dock, troll kom med present igår. Men sa bestämt att jag ville inte öppna den förrän jag faktiskt fyllde år. Så när klockan blev 00:00 fick jag ett stort grattis och frågan om jag inte ville öppna presenten nu. Så visst, stort paket var det allt. Jag fick ett Wii ^^ Är överlycklig, tror vi gick och la oss runt 2 igår för vi var ju tvugna att testa alla sportspelen. Mina favoriter är nog tennis och baseball, fast de andra var också roliga.
Så nu har jag något att göra på födelsedagen istället för att bara sitta och glo i min ensamhet :P
Fast imorgon blir det party på kåren, är afterschool och samarbete med Sand. Så då ska jag allt fira ordentligt =)

På lördag blir det ju dop med kusinbarnet Holly =) Ska bli få kul att se henne och hennes föräldrar som jag inte träffat på väldigt länge. De bor ju i Australien så blir ju lite svårt. På söndag blir det lite firane med familjen.

Annars är allt rätt lugnt för tillfället, både reallife och känslolivet. Så har inte så mycket att säga helt enkelt =)

Ha det gott!

För första gången..

..så skriver jag blogg på vår bärbara dator istället. Tyvärr så verkar vår stationära ha tagit semester eller nått. Den vill helt enkelt inte ens starta upp så vi får lämna in den nu i veckan för att se som är fel. Som tur var har vi sedan tidigare iaf installerat allt så vi kan ha trådlöst internet så vi kan iaf sitta på den här istället. Tack o lov.
Sitter nu och är allmänt mätt efter ha ätit mumsig kinamat, strimlad biff med bambuskott ofcourse ^^ vi har tidigare under dagen varit hos svärfar med tillhörande sambo då hon fyllde år nyligen. Så blev lite paj och sånt. (Kort paus för att gå till Statoil för att lämna tillbaka filmer)
Igår var vi ute i skogen i svärmors nya hus eller gård ska man nog kalla det. Var lite kallt men mysigt med kräftskiva och allmänt tjöt. Fick iaf mycket beröm för mitt hår =)
Imorgon börjar föreläsningarna igen, vi börjar med det biologiska inom psykologi. Är tydligen den tråkigaste delen så är väl skönt att få det avklarat först. Väntar med att läsa boken tills efter föreläsningen tror jag för att få lite förkunskaper först. Annars kommer jag nog inte förstå mycket tyvärr. Visst att jag läste psykologi a och b i gymnasiet men det var ju ett tag sedan och det var väldigt övergripande. Av vad jag har förstått så ska vi nu läsa främst kogniktiv psykologi, som jag faktiskt tycker verkar vara väldigt relevant och intressant.
Det blir party på torsdag på kåren, tänkte passa på då jag ändå fyller år på onsdag =) Har iaf fått med mig Jessica och Hamza och de är bland de viktigaste så det ska bli kul =) Sen får vi se om Maggan (Magnus) hänger på också och det är några andra roliga som kommer vara där också. Men järnjänget får det ju iaf vara ;)
Fick för övrigt en mindre rolig överraskning i lördags som jag tyckte jag kunde ha varit utan. Men den behöver jag inte skriva här :P
Som jag förklarat för min söta mamma ett par gånger så skriver jag bara saker här som alla kan få läsa, tar inte upp privata saker eller som kan såra andra eller dylikt. Nu är det inte många som läser här iof men man vet ju aldrig vem som kan snubbla in. Så det är kul om familj och vänner läser sen bryr jag mig inte om vilka andra som får för sig att intressera sig för mitt babblande. De flesta jag känner får höra allt innan jag skriver det här ändå ;)

Nu börjar snart Torchwood så jag ska nog avsluta här.
Kram på er mina sötsaker =)

Lite ledighet

Har varit skönt att inte ha behövt tänka på något särskilt idag. Lämnade in och redovisade examinationsuppgiften igår och det gick bra och har inte någon föreläsning förrän på måndag så njuter lite av att bara vara idag och imorgon innan allting börjar igen. Fick dock gå och hämta min tröja som jag beställde från thinkgeek.com på skolan och jag är så nöjd. Den är superfin och passar perfekt, dock är jag lite besviken över att det är så få som fattar skämtet =/ Trodde det var väldigt uppenbart, för er som inte vet så är det en svart tröja med texten "I'm blogging this". Ska lägga upp ett kort men det vill inte fungera mellan mobil och dator just nu. Sen kunde jag inte låta bli att gå till kicks och köpa ansiktsvårdsprodukter ^^ Postade min ansökan till CSN också så får väl se hur länge det dröjer innan pengarna dimper ner på mitt konto.
För övrigt så är Tommy min favoritperson idag, småklagade lite när jag var på kåren och hängde över att jag inte kan köpa Officepaketet förrän jag fått mina pengar. Som den ängel han är så hade han en käck liten skiva i närheten och nu så har jag Word ^^ Bea är lycklig.
Väntar även tålamodigt på att kunna köpa terminskort (eller årskort) på Älvhögsborg. Terminskortet kostar 1200 och årskortet är 145kr/månad. Funderar på vad som är mest värt, med årskortet kan jag ju även träna på sommaren det kan jag inte med terminskortet... Hoppas även på att Jessica vill hänga på hon också, vore så mycket roligare =) Darre och Erika har iof också kort men då blir det så parigt :P Inte för att jag inte tycker om dem väldigt mycket ;)

Köpte för övrigt två filmer igår D-War och... *trumvirvel* Dinotopia! D-War var okej, lite flummig dock. Dinotopia är helt och hållet underbar! Vi fick bara sett halva igår dock men det beror på att den är 4,5 timma. Men än så länge är jag frälst. Lite bakgrundshistoria sett så är detta en helt underbar bok som jag ofta läste när jag var mindre. Det handlar om en oupptäckt värld där människor och dinosaurier lever i harmoni. I love it! Vill också leva där >_< Väntar nu på att klockan ska bli 21 så att tvättiden är slut och att vi kan se klart på filmen ^^ Nu vet jag att det är lite av en risk att köpa sånt så tätt inpå innan man fyller år men då den har funnits sen 2002 så ansåg jag att det var en liten risk att någon kommer köpa den just nu ;)

Ha det gott!

Allmänt tjöt

Jag gör fortfarande inte så mycket om dagarna, kan bero på att jag har en examinationsuppgift som ska vara inne imorgon så sitter har bara suttit inne och läst de senaste dagarna. Tror det börjar ta sig, har läst klart "Ett ufo gör entre" och ska fortsätta med psykologin igen nu. Hade tänkt vara klar tidigare men psykologin var grymt svår samt att nollningen kom lite ivägen. Tyvärr då min kära Jennie skulle ha kommit på besök idag men fick vackert smsa henne igår och flytta fram besöket. Hade nog inte hunnit annars.
Annars så tänker jag mycket på att träna just nu, då efter imorgon så känns det som om jag kommer få tid till det igen. Idag ska jag på Linedance i kårhuset så det kommer ju bli en gång i veckan fortsättningsvis. Funderar även på att skaffa ett terminskort på Älvhögsborg då det är fler som har det, försöker bara kontra priset (1200) mot min lathet, om jag faktiskt kommer gå dit iaf minst en gång i veckan. Men har satt mig ett nytt mål nu. Har ju pratat tidigare med troll om att vi ska gifta oss om ungefär 2 år, jag vill iaf ha gått ut skolan först. Efter i lördags har jag dock satt en ny tidsfrist, om minus 20 kilo kan jag tänka mig att gifta mig. Detta var inget troll uppskattade, tack för det stödet :P Men då jag var på nollebal i lördags och var finklädd upp till tänderna och ändå bara kände mig tjock och äcklig, hade en sjal på mig som jag vägrade att ta av mig hur varmt det än blev då jag inte ville visa mina armar, så känner jag att jag definitivt inte tänker ta på mig en bröllopsklänning om jag ska känna mig så en hel kväll. Så därför vill jag verkligen komma igång med att träna nu. Troll har varit söt och pratat väldigt mycket om bröllop i det senaste, kollar på lokaler och ringar och hela tjosat. Jag orkar knappt tänka på det, man vet ju aldrig hur situationen ser ut, speciellt inte angående folk man ska bjuda. Aja, det ligger i framtiden till.
För övrigt så har jag kommit fram till att jag måste skriva oftare för att det inte ska bli så evighetslånga inlägg tror jag. Läser flera andras bloggar och de skriver inte alls så mycket som jag gör. Vet dock inte om det är negativt eller positivt. Vill ju att andra ska orka läsa det jag skriver =)
Nä, nu ska jag fortsätta med den hemska psykologiboken..
Ha det gott!

RSS 2.0