Allt om allt möjligt

Nu är midsommar förbi och man känner nästan hur mörkret kryper på en igen. Nästan iallafall. Midsommar firades hos föräldrarna tillsammans med trollet samt faster med tillhörande man. Var mysigt och alldeles lagom, dock lyckades jag somna efter maten och sov i en timma innan trollet väckte mig för att det var dags för tårta. Men det var gott med sill och potatis må jag säga ^^ Therese var också hemma fast hon firade med vänner inne i gbg och Kathrine dök upp på söndagen så man fick ha hela familjen tillsammans ett tag iallafall =)

Sen har det inte hänt så mycket, trollet har varit ledig idag och igår så vi har bara försökt njuta av varandras sällskap. Varit på stan och på Överby. Fast har blivit lite lagom över att jag inte kan köpa vad jag vill. Speciellt Sims 3 men det spelar inte så stor roll iof då vi lämnade in stationära datorn på lagning igår och känner inte för att installera ett sådant stort spel på den bärbara. Fick även hämtat ut mitt pass, det gick fort bara tre arbetsdagar. Var inställd på flera veckor.
Konstant diskussion om vad vi ska göra på trollets semester. Sista minuten resa om det blir dåligt väder, kanske bila ner till Frankrike och nu verkar pojken lite sugen på London också. Blir vi kvar i Sverige så bär det väl av till Stockholm, försöker övertala sötnöten om att vi ska åka till Kolmården också isåfall :P

Även lyckats fastna i det här tjafset mellan Perez Hilton och Black eyed peas, big mistake. Så otroligt fjantigt, man vet inte vem man ska tro på någonstans. Och visst det är fel att Perez blev slagen men han verkar inte inse hur mycket han provocerade fram detta samt att han sedan förvärade allting med det han skrev på twitter. Om att han var i dödlig fara och hans fans måste ringa polisen åt honom (även fast han redan hade gjort detta själv). Det slutade med att Torontos polislinje blev överbelastad och ingen annan kom fram. Hysteriskt, för att han fick ett slag i ansiktet. Tänk om det hade något mycket värre och de inte kunde komma fram till polisen på grund av detta. Slutsats: Våld är fel men Perez Hilton är en fullkomlig idiot.

Dagens visdom: Tjocka lår och långa promenade är ingen bra idé plus att compeed plåster suger.
Dagens låt: "I told the witchdoctor.." Vet ej vad låten heter men haft den på hjärnan sen Homer sjöng den på ett avsnitt idag.. =/

Dag 2

På min nya diet, ja Bea har börjat med GI igen. Kan säga som så, då jag fick veta att pappa gått ner 9 kilo så tänkte att det kanske kunde vara värt ett försök till ;)
Hittat en bättre frukost denna gången också, förra gången åt jag omeletter varje dag och det var ingen höjdare.
Dagens matsedel:
Frukost: Tonfiskröra och ett kokt ägg
Lunch: Tre morötter (borde ätit mer men kände inte för det)
Middag: Gulaschsoppa
Helt acceptabel mat faktiskt ;)

Försökt göra skolarbete idag men det gick åt helvete då Disco ligger nere. Den driver mig till vansinne. Annars har jag varit hos polisen och ansökt om pass. Gick snabbt och smidigt, var bara gångvägen dit som gick knasigt. Först en massa skoskav från de nya skorna då ett plåster trilla av, sen mötte jag en kvinna från min grupp som skulle tjöta även fast jag hade bråttom sen fick jag stanna för att en kvinna höll på att tappa en 100-lapp ur fickan. Var så stressad så funderade på att strunta i henne men kände att det hade varit lite väl taskigt =/
Så nu är frågan, kan man lita på att expediten säger att det tar fem arbetsdagar? Man vet aldrig.

Så blir det Kungshamn ikväll och Mölndal imorgon,. Träffa syrran samt faster med man =)
Sedan måste jag ta mig ner till Malmö så fort som möjligt för nu har man fått ett till kusinbarn ^^ Hon heter Amelie och är hur söt som helst, väldigt lik sin mamma. Lite avundsjuk på att Sandra hann ta det namnet men jag är tydligen inte den enda :P

För övrigt, någon som vet hur man lägger in videos i bloggen? Inte bara så att det blir en länk då.

Dagens visdom: Ha alltid med dig extra plåster när du har på dig nya skor
Dagens låt: Pendulum - Propan Nightmares

Regnet det bara öser ner

Massa tråkigt väder, men det är väl juni i ett nötskal. Det jobbiga just nu är att jag ska in till stan för att köpa present till mor min. Det är då man blir så sur över att det kostar 27 kr för en resa med bussen. Löjligt mycket men få väl försöka hinna med allt jag ska göra så att jag kan åka hem igen på samma biljett. Vill inte direkt gå och strosa på gågatan när det ösregnar ändå. Ska bara köpa present, ciggaretter och lyxa på mig att köpa med mig en sallad hem från salladsbaren ^^ Det är ändå fredag idag. Ikväll bär det av till Mölndal, mamsen fyller år och vi ska gå och se Coraline i 3D imorgon. Ska bli kul, inte gått på 3D-bio tidigare. Bara den djurfilmen på Liseberg och den var faktiskt riktigt häftig.

Hade faktiskt en lite lyckad dag i förrgår också. Fick tillbaka min examination från kursen Kön & Etnicitet och klarade den med riktigt fina kommentarer^^ Och grattis till Jessica som fick VG =D
Sen blev mina pannkakor riktigt lyckade ^^ Misstänker att förra satsen blev kass för att jag blandade mellanmjölk och lättmjölk.. Men då har man lärt sig något nytt.

Såg Benjamin Button igår (orka skriva hela titeln), den var söt =) Vi hyrde även Valkyrie och den var helt okej men mycket av spänningen försvinner ändå när man vet hur den ska sluta =P

Bloggnyhet!
Dagens visdom: MTV är så dålig så de borde stänga ner skiten :P
Dagens låt: Lily Allen - Fuck You (hela månadens låt egentligen iof..)

Inget nytt

Skriver mest nu för att jag inte har något roligare för mig. Har egentligen föreläsning idag, eller hade, men känner mig totalt utmattad utan att inte riktigt veta varför så valde att stanna hemma istället. Har verkligen ingen ork.

Trollet mitt ringde nyss, de skulle haft mini-firmafest idag. Våfflor och minigolf, det ösregnar så planerna gick visst i stöpet. Men min stackars pojke hade visst sett fram emot dessa våfflor så han krävde att jag skulle ut och köpa våffelsmet =/ Ibland funderar jag på om han verkligen jobbat som kock, eller om han ens varit i vårat kök då vi inte ens har ett våffeljärn :P Dealen blev att jag får göra ett försök till på pannkakor. Gjorde detta igår men efter att tre stycken bara brände fast i stekpannan så slängde jag ut skiten.  Skyller på äggen från Ica :P

Annars så är det säsongsavslutning på Greys Anatomy ikväll ^^ Fast sorgligt, hur ska man överleva sommaren utan?
Sista onsdagen med ostbågar och bra är väl det. Efter helgen så lär mamma ha övertygat mig till att börja med GI igen.
Kollade upp de nya bantningspillrena, Alli, och jag hoppas inte många faller för den reklamen. Man måste verkligen ha en välbalanserad diet och vettefan om detta står i bipacksedeln. Så vågar inte testa dem själv, är inte värt det för att kanske gå ner ett extra kilo.

Måste förresten komma på ett bra sätt att avsluta bloggen för har jag väl börjat skriva så har jag svårt för att sluta =/

EU-val och sömnbrist

Tittade på valvakan igår och det känns ju bara som ett skämt. Den otroliga hystering över Piratpartiet osv. Tror alla jag känner som röstade mer eller mindre röstade på PP. Och jag förstår inte varför. Jag är emot FRA och allt tjafs däromkring men att rösta in ett parti som bara sköter den frågan är absurt, sen har de ändå bara ett mandat så de kommer inte ha ett piss att säga till om.  Är det inte bättre att rösta på att parti som har samma åsikt som PP men ändå har en heltäckande politik? De lär ju kunna säga till om i ett större omfång. Förstår att folk är trötta på de gammla partierna som bara maler på men om PP får igenom sin agenda vad ska de göra inom EU sen? Sitta och rulla tummarna? Totalt meningslöst att lägga röster på dem. Som om Sverige har så mycket att säga till om inom EU ändå. Jag säger bara bort med skiten, vi har inte där att göra. Tror inte svenskarna ens visste vad de röstade om när de röstade Ja till EU... Billigare choklad? Skitsnack..

Valde att titta på koreansk monsterfilm istället. Den var faktiskt bra. Idag sågs det "Children of men", väldigt bra film. 18 år sedan ett barn blivit fött och det är kaos över hela världen. Riktigt fräck historia.
Hade skola idag, skulle gruppvis redovisa de utredningar vi hade gjort. Snacka om att jag är med i den flummiga gruppen :P Men det är inget nytt, har en tendens till att hamna med de flummigaste människorna. Iallafall sen gymnasietiden. Jaja, iallafall. Det gick väl bra ändå, tyckte vi hade gjort ett bra jobb då vi fokusera mer på diskussionen än att få gjort en utredning. Det är för lite diskussion om sådana saker idag. Tyvärr så sov jag ingenting inatt så höll på att nicka till de sista tio minutrarna innan lunch så beslöt mig för att gå hem då och missa föreläsningen om LSS. Sov gött till kl 17 :P Imorgon är jag ledig så ska passa på med sovmorgon och fixa ett missat seminarium. Men först.. Arkiv X!


Fredag

Om det var någon som hade missat detta ;)

Skönt med att vara lite ledig idag, fast då är det iof en massa andra saker som ska göras. Idag är huvuduppgiften att rensa ur garderoben. Ska bli intressant att se hur tomt det blir, nästan läskigt hur mycket kläder det är som inte används.
Sen får vi väl se om jag lyckas ta mig ut och slänga lite kartong, nu när vi har skaffat oss ett sådant käckt sorteringssystem ;)

Min sovmorgon var dock helt förstörd idag, trollhättans elever tar studenten idag. Och de är smått dumma i huvudet och åker runt på sina flak och tutar och skriker kl 8 på morgonen >_<  De åker precis utanför också så jag är lite smått aggressiv över detta fortfarande. Jag vet jag är en riktig surkärring ibland.

För övrig, har ett öga på Oprah och de har ett program om kvinnans könsorgan (kanske annat också vad vet jag). Men efter varje reklampaus måste de visst ha en varningstext om att det innehåller sex. Lite överdrivet =/ Sånt här borde barnen lära sig i skolan. USA är ett knepigt land men det visste vi väl redan.

Nu kom ett flak med skitungar igen, känner bara för att gå med hörlurar hela dagen så jag slipper det.
Bea = Surkärring!

Sommar

Nu kan man väl säga att sommaren officiellt har börjat. Min började lite sisådär i måndags som jag inte orkar gå in på nu. Även börjat min sommarkurs nu; Utredningsmetodi, handläggning och social dokumentation. Känner mig lite missplacerad än sålänge då de flesta har någon socionom-bakgrund eller liknande. Men den är ändå intressant och jag tror den kan ge mig en stor fördel när det blir dags att börja söka jobb om ett år. Hade en hel dag om socialtjänstlagen idag och det var faktiskt väldigt intressant.

Annars vet jag inte vad som händer i sommar. Kommer ha åtta veckors uppehåll i kursen iallafall. Förhoppningsvis blir det en sista minuten-resa när pojken har semester ^^ Men jag litar aldrig på oss så om jag har tur så blir det väl iallafall en resa till Stockholm ;)

För övrigt så är detta bara en knepig vecka och jag längtar tills den är slut ska jag vara ärlig och säga.

Och som sista notering, eftersom jag lär vara väldigt sysslolös i sommar så jag försöka roa er med att återuppta bloggskrivandet ;)

RSS 2.0