Lite gladare, betydligt mer stressad

Och så blev det halloweenfest iallafall. Min kära svåger ville tydligen så gärna gå på detta så nu håller han i festen själv istället ;) Så Malmö och Ika, here i come. Tack och lov var hon fortfarande på att festa loss ;)
Fast nu blev det till ju att skriva hemtentan fort som f*n igen. Men tror jag kommer klarar det. Har jag gjort det förr så lär jag klara det igen.
Tyvärr har en stor del av dagen redan försvunnit till att gå till optikern och systemet. Och om en halvtimma har jag tvättid =/ De var shyssta på Liljeloods dock, fick ett extra par månadslinser samt två flaskor med linsvätska till 995. Det priset som jag trodde jag skulle betala för bara undersökningen samt 6 månadslinser.

Och jag är vrålhungrig. På dagens meny står det spagetti med köttfärssås. Hinner dock inte laga mat innan tvätten ska in så får vackert vänta en stund till.

Ska försöka att inte dricka en hel bag-in-box själv nu på lördag. Black tower är ju ett grymt gott vin ändå. Får se till att Ika dricker några droppar också ;)
Ska försöka att inte synas till nu innan tentan är klar så tills om en vecka, ha det gott!

Tentatider

Hemtenta som gäller denna veckan, lite segt men får gå. Tur i oturen så blev tyvärr helgens halloweenfest inställd så nu fick jag iallafall två dagar till att skriva på. Synd på att man redan hade fixat dräkt dock =( Och att man inte får träffa Ika. Men får leva på att det är Damsupé snart.

Var faktiskt duktig idag och gick på dansen. Var fruktansvärt trött efter seminariet idag samt att jag borde skriva på tentan så var bra lockad till att stanna hemma men bestämde mig för att gå typ en timma innan. Så nu sitter man och är helt slut medan jag väntar på att risvattnet ska börja koka så man kan få lite mat i magen också.

Fick dock en otrevlig överraskning idag på seminariet. En tjej från min högstadieklass visade sig gå personalvetare, just dem som vi hade seminariet med. Blev lite sådär äckliga hälsningsfraser. Känns så falskt med tanke på att vi knappt pratade med varandra under de tre år som vi gick i samma klass. Jag pratar inte ens med de personer som jag faktiskt "umgicks" med. Inte sörjer jag väl för det heller.
Högstadiet är för mig bara tre år av mörker som jag vill glömma. De tre år som tyvärr gjort mig till den människa jag är idag, nästan helt utan något självförtroende i överhuvudtaget. Men det kämpar jag iallafall för att försöka ändra på idag.

Misstänker att vattnet har börjat koka så, bye for now!


Lugna fiskar

Nu är det mesta gjort. Vad som finns kvar vet jag inte men det finns ju alltid något man bör göra.
Idag har jag iaf varit så pass frisk så att jag tog mig till skolan. Rätt så intressant även fast jag inte förstod mycket då det var en fortsättning på förra föreläsningen då jag stannade hemma.
Efter var det lunch med standardgänget på Baggis, de människorna klarar inte av att ta en lugn lunch utan det ska ätas upp och så ska det springas iväg igen :P
Lite lätt shopping uppe på detta, textillim, mascara, läppstift och naglack. Samt en tur in till Fareline.
Så efter hemkomst har jag limmat på en massa märken på ovven då den ska användas för första gången på länge imorgon ^^ Party helt klart!
Fick även äntligen bytt piercingkulor till plastkulor, finally. Och jag gjorde det helt själv! Bea duktig...
Även fått diska och bytt till våra nya lakan som blev himla snajsigt.
Nu tittas det på Idol och senare ikväll blir det nog lite mer Zelda på vårt Wii =D

För övrigt så tycker jag att Di Leva är en ypperligt stark men något udda person. Såg en intervju med honom häromdagen och blev faktiskt imponerad och glad över att det finns en person som han. Tycker det är precis vad världen behöver idag och den behöver fler. Jag är inte mycket för hans musik och så men jag tycker det är starkt att kunna känna så mycket kärlek till medmänniskan och jag önskar att jag kunde vara likadan. Många tycker att han är udda och buar ut honom för hur han ser ut. Men det är nog inte många egentligen som faktiskt lyssnar på vad han säger, tyvärr..
Det var allt för mig denna gången. Blir nog mer "skvaller" efter morgondagen.
Ha det gott!

På bättringsvägen

Förutom att jag har en väldigt jobbig hosta som inte lär ge med sig i första taget om jag känner min kropp rätt.
Aja, jag är relativt klar i huvudet igen iaf.
Blev någolunda tidig uppgång idag då Tezzan skulle komma o hämta min madrasspump som hon får låna till Bonna. Som jag som vanligt inte kan följa med på för det sammanfaller alltid med att vi ska fira trollet :P Sen har jag inga bra erfarenheter av externphester iof, det slutar bara med att alla runt omkring mig blir alldeles för fulla och jag sedan får ta hand om dem resten av kvällen. Brukar vara ett sådär roligt sätt att spendera en helg på. Sen kan vissa av studenterna från andra skolor vara grymt odrägliga och tar ingen hänsyn för andra, som brukar sluta lite sådär då alla sover i samma  sal för det mesta. Så tror det räcker med externphester för min del även fast de inte har varit många.
Tacka vettja nästa helg, då blir det fest ^^ Årlig sammankomst som är riktigt rolig enligt mig ;)

Imorgon blir det iaf kalas, handlade trollets presenter idag och det blev väl lite dyrare än vad det var tänkt men han fyller ju inte 25 varje dag =) Och så har jag lite skuldkänslor för att han inte fick någon på sin födelsedag då jag inte klarade av att åka och köpa en. Han fick en blomma som han inte ens tycker om istället :P
Så imorgon kommer feta släkten, är fortfarande sleten efter upplevelsen i tisdags dock.. Men det brukar ju vara väldigt trevligt =) Är himla förtjust i trollets föräldrar ändå.

Nu har jag sett många filmer på en vecka (får man göra när man är sjuk), de som blev tittade på är:
Sex and the city
Polarexpressen
Shrek den tredje
27 dresses
Hellboy: The golden Army
Kung-Fu Panda
Hancock

Tills nästa gång..
Ha det gott

Long time no see (2)

Nu Jessica blir du väl allt nöjd ;)


Nu har det hänt så mycket i det senaste så kommer inte kunna ta upp allting. Eller ens minnas alltihopa.

Just nu är jag bara väldigt väldigt sjuk och orkar näst intill ingenting. Typiskt nog fyller troll år idag och jag har tenta imorgon. Tentan kommer gå åt h*lvete, var så sjuk igår och idag så har mest suttit vid bordet och glott för jag har inte orkat något mer. Ledsen mamma, det blev ingen dans idag men tror inte det hade varit någon bra idé för den delen om inte jag skulle ha svimmat samtidigt.

Kan en del angående tentan ändå så kommer nog kunna skrapa ihop en del poäng, sen om de räcker får jag se.

Orkade inte ens åka till Överby för att köpa trollets present =( Lyckades dock ta mig till hemköp och köpte en blomma och en kladdkaka, var helt slut efter dock. Blev inte bättre av att trollets mormor har varit här i två timmar idag för att sätta upp gardiner.

Tyvärr försvann även en hel helg då jag hade fint besök. Var väldigt glad över besöket dock =) Ika och Erika stannade hela helgen och vi hade det kul, tyckte jag iaf. Fredagen var bara lugn med lite middag och Wii. Lördag blev det tårtkalas hos Erika och Darre för sedan middag med Jessica, Ika och Erik och bowling på älvhögsborg. Var superkul även fast jag sög rumpa. Efter det gick vi till Sand där det var 80-talstema. Så det var lite kul, blev en trevlig kväll med med mycket mjölkdrinkar för mig och Ika ;) Vilda diskussioner om svunna tider där vi aldrig kommer att komma fram till ett vettigt svar tror jag. Det var superkul att de kunde komma upp ändå och är mycket mycket nöjd med Ikas present. halsbandet kommer definitivt vara min nya favorit och jag har även bestämt att det kommer bli min luckycharm (den är ju ändå köpt på Ireland ;) )så förhoppningsvis hjälper den mig imorgon på tentan ;)


Annars går alla mina lyckönskningar till Familjen Nyholm, våra tankar är med er *pussar*


Ha det gott!


RSS 2.0