Äntligen sanning men roliga följder

Har haft en jättekul helg. Som jag har skrivit tidigare så skulle vi fira min äldsta syster i Göteborg i lördags men det var inte riktigt helt sant. Vi fick firat henne lite i Malmö i stället då vi hade anordnat en överrasknings-möhippa för min andra syster =)
Det roliga började i fredags med en Thåström/Kent konsert. Tack o lov var Thåström först men många av Kent-fansen var odrägliga för de skulle ändå stå långt fram men stå o klaga på musiken eller sätta sig på marken eller bara gå runt...  Väldigt fint konsert iaf och jag var allmänt lycklig över att få lyssna på Die Mauer live ^^ (måste göra små pauser i skrivandet då och då för jag håller på att laga mat, kassler och ris.. :P)
Efter kanske fyra Kent-låtar så gick vi, även fast det var rätt roligt att se en hårdrockare stå och headbanga till socker.. Men så roligt var det inte och vi skulle först till Mölndal och sedan vidare till Malmö. Tror vi var framme runt två på natten där vi blev välkomnade av en kompis till min syster där vi skulle sova i helgen. Vi somnade runt halv 4 och sen upp igen halv åtta, troll gav sig iväg med Jennys sambo och vi tjejer började göra iordning oss för att sticka iväg till syrrans lägenhet för att göra iordning för kvällens middag.
(paus igen för att äta mat)
Sedan iväg till en park i centrala malmö för att vänta på systern som fått springa runt på stan med hjälp av olika rebusar för att sedan hitta fram till oss. Där hade vi en väldigt mysig picnic, senare fick hon manikyr och efter det gick vi till en studio där hon fick spela in en låt och vi andra tjejer körade. Det var jättekul. Efter det gick vi hem till syster där middag var iordninggjord av en privat kock som var "headchef" på en nyöppnad restaurang. Hur lyxigt som helst med fyra rätter. Under middagen turades vi om att duscha och göra iordning oss då vi senare skulle ut på ett ställe som heter Swing Inn. Det var ett väldigt skumt ställe må jag säga, ni som hängt mig sen Golden Days dagarna förstår när jag säger som att det var likadant fast snittåldern låg på 30-50 år :P det var raggningar hej vilt och troll blev uppraggad vid baren av en kvinna i 40-års åldern. Creepy... Men det var sannerligen underhållning :p Var helt slut när vi gick hem till Jenny igen vid 4, gå hela vägen i högklackat var inget underbart heller. Den sista biten gick jag på ren adrenalin för jag hade så ont.  På söndagen samlade vi oss hos systern och käka pizza ett helt gäng, var mysigt. Sedan åkte vi hem, gjorde ett litet stopp i Mölndal och fikade lite med föräldrarna och sen hem till Trollhättan. Så det har varit min helg och det har varit väldigt kul =) Alltid intressant med nya upplevelser.
Idag har varit ytterst tråkigt dock, alla mina vänner är upptagna. Jessica är ju borta över sommaren, Tezzan i Stora Höga, Darre och Erika är bortresta och Hamza var upptagen. Så här sitter jag och inte gjort något vettigt. Är verkligen för varmt för att göra så mycket heller, hade jätte gärna stuckit och badat någonstans men vet knappt vart man kan åka och lär inte göra det själv. Jag som vill testa min nya läckra baddräkt =)
Nästa helg är det Mölndal som gäller för att faktiskt fira systern denna gången. Veckan får jag väl sysselsätta mig så gott jag kan, förhoppningsvis sticka och bada med Hamza nån gång iaf.
Orkar inte skriva så mycket tankar denna gången, mycket för att jag är trött och slut i huvudet samt att de få tankar jag har är inte för allmänheten så att säga. Så adjö för denna gången
ha det gott!

Ensam igen

För nu har troll börjat jobba igen. Är väl sådär roligt, har ju vant mig vid att ha honom hemma hela tiden och att vi kan hitta på saker när vi vill. Så nu är det bara till att sysselsätta sig själv. Alltså händer det inte särskilt mycket just nu. Tog en promenad idag men dum som jag är så gick jag i jeans och långärmat och tog inte med mig något vatten. Så det blev tyvärr bara en halvtimma istället för den timma som jag hade tänkt mig. Höll ju på att svimma av värmen. Kände dock att jag iaf hade energin till att gå i en timma så på det viset var det positivt.

Fortsätter med mina aptitdämpande piller men vet inte om de faktiskt gör något. Ingenting som jag har märkt så direkt förutom min paranoia när det gäller sådana saker och bieffekter :P Har slutat med både läsk och saft nu iaf, dricker bara vatten och mjölk. Så lite duktig känner jag mig. Måste få göra det för det lilla för annars lägger jag av för lätt. Har äntligen kommit till den insikt iaf att jag kan inte gå ner 10 kilo på en vecka utan jag får ha tålamod för ett långsiktigt mål. Det viktigaste är att min kropp mår bra och att jag är frisk.

I helgen var det Fallens Dagar här i Trollhättan, vår egna mini-festival. Den var rätt misslyckad i år, speciellt då det skulle föreställa ett 50-årsjubileum. Öltälten stängde redan kl 1 och det var bara fånigt för då går ju alla hem. Vi tog det rätt lugnt i år, stannade bara inne fredag kväll och myste men lördag blev det rätt fullt upp. På morgonen var det champagnefrukost med Breakfast Club som är den årliga traditionen. Var väldigt trevligt och man blev väldigt mätt med all mat. Min favoritblondin kom allt med och hon skulle även sova hos oss på natten. Därefter blev det en snabb visit hos mina favoritgrannar för att se hur det går med lägenheten. De har fått det väldigt mysigt faktiskt, samt att de var hundvakt för världens sötaste drever som var hur kelsjuk som helst. Sen var det konstituerande möte för Västsex som jag inte behövde gå på ^^ Men andra gjorde det så då satt jag bara hemma och vilade. Sen kom folket hem till oss för en tacosmiddag och lite fest. Vid 21-22 tiden kom fint folk och favoritblondin nummer två från göteborg. Så det var väldigt trevligt. Tyvärr regnade det allt för mycket på kvällen så öltälten var inte så mysiga så vi satt mest och frös och gick hem igen strax innan 1. Söndagen var bara en typisk bakfylle dag sådär, även fast favorit blondin nummer ett lyckades få ut mig på en timmas promenad i regnet.

Nu sitter jag bara och häller i mig vatten efter den hemska promenaden och funderar på vad syrran ska få i födelsedagspresent. Kan vara bra att fixa snart då vi ska till Göteborg på lördag och fira hennes födelsedag. Ska bli trevligt =) Tycker alltid om att få komma hem även fast det bara är för ett kort tag.
Mitt vatten smakar konstigt dock =/ Haft vattenkannan i kylskåpet och det är något som luktar skumt därinne. Kom fram till att det var apelsinerna som inte mådde så bra längre. Är väldigt duktig på att köpa frukt men glömmer sen av dem när de väl ligger i kylskåpet.
Nu ska jag fundera på om det är dags för mat snart, kebabsallad. Samt att detta börjar bli en väldigt lång blogg, som vanligt...

Ha det gott!

Ps. Har börjat läsa en massa manga och läser just nu en väldigt bra serie som heter Aishiteruze Baby, väldigt mysig och söt berättelse. Faller oftast för de romantiska, spännande historierna. Om ni gillar manga så rekomenderar jag www.onemanga.com. Ds.

Long time no see

Oj nu var det allt länge sedan jag skrev sist. Har ingen ork oftast till att sätta mig och skriva alla gånger. Konstigt nog då det inte direkt är särskilt krävande. Kan vara att jag behöver tänka så mycket då :P

Dagen har spenderats på Liseberg med trollet mitt. Det var mysigt, glo lite på den kraschade Rainbow, ta en romantisk tur på Sagoslottet och lura med trollet på en Flume Ride-tur så att han blev pisseblöt. Fick min traditionella lisebergsnapp samt fick vinna en ask med chokladhjärtan på ett av hjulen. Så det var en rätt lyckad dag. Vi kom iväg lite sent dock så vi kom inte tillbaka till Mölndal förrän strax efter 22. Blev en kort visit hos mina söta föräldrar, en liten fika på chokladhjärtan och té.
Imorgon är starten för Fallens Dagar, den ska spenderas med tvätt, systembesök samt eventuell utgång på kvällen. Nu känner jag inte för det särskilt mycket men är rätt trött också. Ska gå och lägga mig snart, bara få skrivet här och slösurfa lite till. Troll sätter sig och tittar på Rambo för tredje natten i rad, alltså blev det film nummer två då han tittade på den senaste först.

Fick mina aptitdämpande tabletter idag, är lite osäker dock efter ha läst en hel del forskningar om dem och de olika ämnen som finns i. Flera av dem är skadande för kroppen i för stor mängd men det är inte lätt att veta då det tycks vara väldigt individuellt. Men jag får börja med en mindre dos och så får vi se vad som händer. Ska banne mig få ner den här vikten nu och jag testar alla metoder som inte innebär att jag svälter mig själv. Jag försöker tänka på min hälsa samtidigt och vad som är bäst i längden. Tror inte på Cambridge och annan liknande skit, visst man går ner och det med råge men vad händer sedan? Risken är mycket stor att man går upp allt igen, kanske till och med mer.

Nästa vecka börjar troll jobba igen så det blir det till att sysselsätta sig själv igen. Men bestämt mig för att ändå gå upp när han går till jobbet (han börjar inte så tidigt) och ta en promenad. Fick även en bunt med kort från mamsen idag så jag ska försöka få iordning på mina fotoalbum. Funderar också på att skaffa en riktigt kamera så man kan fylla mitt och trolls gemensamma fotoalbum med lite fler bilder. Just nu är det bara bilder från sommaren för ett par år sedan. Fick även bilder från min skottlandsresa. "Yay" säger Bea då ^^ Älskar min skottlandsresa, är bland det roligaste jag har gjort. Jag och söta tjejkompisar som spenderade 5 dagar i Edinburgh under festivaldagarna. Underbart roligt. Det var tider det =) Nu är det andra tider men de är lika fina de, fast på ett annat sätt. Har insett att livet ändras konstant och det är inte så mycket att göra åt saken. Tror på ödet till en stor del, speciellt när det gäller mig och troll. Det var verkligen ett ödets nyck och jag är väldigt lycklig över det. He is my soulmate så att säga. Klart att livet inte är perfekt hela tiden men det kan vara så gott som.

Nu tjötar jag som vanligt och jag kan mer eller mindre sitta och skriva mina memoarer om jag verkligen kommer igång så jag får avrunda det här. God natt och ha det gott! Kom gärna till Trollhättan för lite party i helgen om ni känner för det =)

Babbel

Har insett att jag inte är så duktig på det här med bloggande. Det är så mycket som jag tänker och som jag vill skriva ner men tycks sällan komma till skott för att verkligen sätta mig ner. Ska försöka bättra mig tror jag allt. Hittills har jag mer fokuserat på vad jag sysslar med om dagarna men då det sällan finns allt för mycket att berätta om så tror jag att jag mer ska fokusera på tankar och känslor. Det är sådant som jag behöver skriva för att må bra då jag sällan kan få ut det verbalt. Det är inte helt ovanligt att när jag väl säger nått om vad jag verkligen känner så blir det mer format som en sarkasm så att få tar mig på allvar. Har väldigt svårt för att prata med människor om mina innersta tankar. Tror väldigt få känner den person som jag faktiskt är egentligen på grund av det. Och det är nog rätt så sorgligt. Nu har jag iof få nära vänner men de får inte höra mycket heller. Den som känner mig bäst är nog faktiskt trollet. Är roligt, blev vid ett tillfälle kallad för Emo-Bea av en kille på kåren då han tyckte att när jag skrev på vårt forum så var jag bara deppig och negativ. Och det är väl inte så långt ifrån sanningen. Är ofta deppig och negativ även fast jag ofta framställer mig som en väldigt positiv människa och vill gärna vara en men jag är mer av en människa som är väldigt svag, klarar inte av att stå på mina två egna ben eller ta egna beslut. Jag känner att jag behöver konstant stöd i mitt liv. Mycket på grund av mitt väldigt dåliga självförtroende skulle jag tro. Sen misstänker jag att jag är långt ifrån den enda som är på det här sättet.

Jag är även expert på att bara ordbajsa om det var någon som missade det i tidigare stycke. Är väl därför jag har klarat högskolan så smidigt som jag har gjort hittills. Kommer bli sämre då det nästa termin kommer bli mer salstentor än filosofiska hemtentor. Men det är en erfarenhet det också och jag längtar faktiskt till att skolan börjar igen. Jag trivs egentligen väldigt bra med min klass. Den senaste terminen anser jag mig ändå ha fått väldigt bra vänner som jag verkligen inte trodde i början. Speciellt den tjej som jag skrev min B-uppsats med, vi hade knappt pratat tidigare så det var ren slump att vi valde att skriva tillsammans. Men där tycker jag att jag har fått en riktigt go vän som jag inte kommer släppa i första taget. Tråkigt dock så har hon åkt hem nu över sommaren så vi kommer inte ses tills efter sommaren.

Imorgon bär det av till Kungshamn igen och om vädret håller sig någolunda så blir det en tripp till Nordens Ark som kan bli lite mysigt. Ytterliggare en fakta om Bea är att hon absolut älskar djur, allihopa. Inte alla insekter dock men kan verkligen inte låta bli... Vill även åka till Stockholm så att vi kan gå till skansen, vore skoj.

Borde nog väcka trollet nu då klockan börjar bli lite mycket. Vi var båda uppe sent igår iof, var tvungen att titta på Sweeny Todd då den gick på tv ^^ Och jag har en mamma som tycker om att ringa och väcka en och sen inte låta en gå och lägga sig igen :p

Ha det gott!


RSS 2.0