Allt om allt möjligt

Nu är midsommar förbi och man känner nästan hur mörkret kryper på en igen. Nästan iallafall. Midsommar firades hos föräldrarna tillsammans med trollet samt faster med tillhörande man. Var mysigt och alldeles lagom, dock lyckades jag somna efter maten och sov i en timma innan trollet väckte mig för att det var dags för tårta. Men det var gott med sill och potatis må jag säga ^^ Therese var också hemma fast hon firade med vänner inne i gbg och Kathrine dök upp på söndagen så man fick ha hela familjen tillsammans ett tag iallafall =)

Sen har det inte hänt så mycket, trollet har varit ledig idag och igår så vi har bara försökt njuta av varandras sällskap. Varit på stan och på Överby. Fast har blivit lite lagom över att jag inte kan köpa vad jag vill. Speciellt Sims 3 men det spelar inte så stor roll iof då vi lämnade in stationära datorn på lagning igår och känner inte för att installera ett sådant stort spel på den bärbara. Fick även hämtat ut mitt pass, det gick fort bara tre arbetsdagar. Var inställd på flera veckor.
Konstant diskussion om vad vi ska göra på trollets semester. Sista minuten resa om det blir dåligt väder, kanske bila ner till Frankrike och nu verkar pojken lite sugen på London också. Blir vi kvar i Sverige så bär det väl av till Stockholm, försöker övertala sötnöten om att vi ska åka till Kolmården också isåfall :P

Även lyckats fastna i det här tjafset mellan Perez Hilton och Black eyed peas, big mistake. Så otroligt fjantigt, man vet inte vem man ska tro på någonstans. Och visst det är fel att Perez blev slagen men han verkar inte inse hur mycket han provocerade fram detta samt att han sedan förvärade allting med det han skrev på twitter. Om att han var i dödlig fara och hans fans måste ringa polisen åt honom (även fast han redan hade gjort detta själv). Det slutade med att Torontos polislinje blev överbelastad och ingen annan kom fram. Hysteriskt, för att han fick ett slag i ansiktet. Tänk om det hade något mycket värre och de inte kunde komma fram till polisen på grund av detta. Slutsats: Våld är fel men Perez Hilton är en fullkomlig idiot.

Dagens visdom: Tjocka lår och långa promenade är ingen bra idé plus att compeed plåster suger.
Dagens låt: "I told the witchdoctor.." Vet ej vad låten heter men haft den på hjärnan sen Homer sjöng den på ett avsnitt idag.. =/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0